Konsultacje Online
Napisz do nas

Opublikowano 02.07.2018 | Komentarzy: 0

Rekrutacja na stanowisko Radca prawny / Adwokat

Kancelaria Radców Prawnych STOPCZYK & WSPÓLNICY sp. k.

nawiąże współpracę z:

Radca prawny / Adwokat

Lokalizacja:                             Warszawa / Mokotów

Charakter relacji:                     stała umowa o współpracę

Rozpoczęcie współpracy:          Między 15 lipca 2018 r. a 31 sierpnia 2018 r.

Zadania:

Obsługa prawna Klientów Kancelarii w zakresie bieżącej działalności gospodarczej, a szczególności w następującym zakresie: (i) prawa cywilnego (przygotowywanie i weryfikacja umów handlowych związanych z działalnością gospodarczą, w tym umów z sieciami handlowymi), (ii) prowadzenia postępowań sądowych przed sądami cywilnymi, gospodarczymi, pracy; postępowań egzekucyjnych, (iii) prawa ochrony konkurencji i konsumentów, zwalczania nieuczciwej konkurencji, (iv) przygotowywania i weryfikacji regulaminów akcji promocyjnych, sprzedaży premiowej, konkursów, (v) ochrony danych osobowych, (vi) prawa handlowego (vii) prawa pracy.

Wymagania:

-           Samodzielność;

-           Minimum 5 - letnie doświadczenie zawodowe w obsłudze prawnej podmiotów gospodarczych;

-           Dyspozycyjność;

-           Umiejętność pracy w zespole;

-           Bardzo dobra organizacja pracy;

-           Bardzo dobra znajomość języka angielskiego; praca z dokumentami w j.angielskim.

Doświadczenie w pracy w renomowanej kancelarii prawnej lub firmie doradczej będzie dodatkowym atutem.

CV ze zdjęciem wraz z listami motywacyjnymi prosimy nadsyłać wyłącznie mailem na adres mailowy:

praca@sw-law.eu

Klauzula informacyjna:

Administratorem danych jest spółka Kancelaria Radców Prawnych Stopczyk & Wspólnicy Spółka komandytowa („Kancelaria Radców Prawnych Stopczyk & Wspólnicy”), z siedzibą w Warszawie, ul. Sobieskiego 104/39, 00-764 Warszawa, numer telefonu 22 851 52 53.

W sprawach związanych z przetwarzaniem danych należy kontaktować się na adres e-mail kancelaria@sw-law.eu.

Dane osobowe będą wykorzystywane przez Kancelaria Radców Prawnych Stopczyk & Wspólnicy w celach rekrutacyjnych. Dane osobowe będą przetwarzane do odwołania zgody lub przez dłuższy okres czasu, jeżeli taki obowiązek wynika z przepisów prawa.

Podanie danych jest dobrowolne, jednak nieudostępnienie danych osobowych uniemożliwia przeprowadzenie rekrutacji. Zgoda na przetwarzanie danych może być w każdej chwili cofnięta.

Zgromadzone dane osobowe nie będą udostępniane podmiotom zewnętrznym.

Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do danych osobowych, żądania ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo żądania przeniesienia danych.

Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego właściwego w sprawach ochrony danych osobowych.

Co o tym sądzisz? Prosimy tylko o konstruktywny komentarz!